Besøksregistrering og bestilling på samme QR-Kode

Markedets mest fleksible kundebestillingsløsning integrert i RmsV - Easy Order

Vi har nå inkludert kostnadsfritt besøksregistrering inn i vår kundebestillingsløsning. Dette for å forenkle kundens opplevelse i en stadigvoksende jungel av QR koder og apper, i alle former og farger.

Kunden ankommer serveringsstedet, skanner en QR kode ved inngangen, registrerer seg og antall gjester i henhold til gjeldene krav. Alle restriksjoner i henhold til GDPR krav overholdes selvfølgelig.

Om det er flere i selskapet som ønsker å bestille fra menyen når gjestene er inne så er det mulig å sette opp QR koder som sender kunden direkte til den aktuelle menyen i den avdelingen vedkommende befinner deg.

Alt menyvedlikehold utføres som i dag i RmsV som er 100% integrert mot Easy Order. Om kjøkkenet eller baren skulle gå tom for produkter, så kan de enkelt fjernes fra menyen via et web basert kontroll panel. Dette kan nås via et nettbrett eller en annen egnet enhet med web leser.

Alle bestillinger overføres fortløpende i RmsV og oppdateres i online rapporter sammen med alt annet salg.

Bonger skrives på samme måte som i dagens løsning så her blir det ingen endringer for personalet med nye rutiner og nye printere.

Pris for tjenesten for RmsV kunder med Hosting avtale er kr.1.000,- per mnd + 1,75% av omsetning, noe som gjør denne løsningen til en av de rimeligste på markedet for våre kunder.

Skann QR koden eller klikk her for å prøve vår demo kasse.

For mer informasjon, eller bestilling, ring oss på 22802210 innvalg 2,eller mail salg@sms.no

Les Oslo Kommune sin "Veileder for serverings- og skjenkesteder under covid-19-epidemien - oppdatert 04 05 2020"

Last ned vedlegg
Strandveien 55
1366 Lysaker
Tlf: 22 80 22 10
salg@sms.no